blondie med mandelflager. Blondie med mandelflager, er en lækker hvid brownie. Den kan nydes som den er, eller bruges som til dessert med is og frisk frugt. Den er dejlig mild i smagen, men stadig smager den af meget. Den er lækker blød, og holder sig skøn i flere dage i køleskabet. Da jeg testet den på familien, sagde sønnen, at han heller måtte smage et stykke mere, for han skulle lige være sikker på, om den virkelig smagte så godt, som det første stykke gjorde.

Blondie med mandelflager

Blondie med mandelflager, er en lækker hvid brownie. Den kan nydes som den er, eller bruges som til dessert med is og frisk frugt.

Den er dejlig mild i smagen, men stadig smager den af meget. Den er lækker blød, og holder sig skøn i flere dage i køleskabet. Da jeg testet den på familien, sagde sønnen, at han heller måtte smage et stykke mere, for han skulle lige være sikker på, om den virkelig smagte så godt, som det første stykke gjorde.

Ingredienser:

 

200 g. Smør

300 g. Hvid chokolade

250 g. Sukker

2 tsk. Vaniljesukker

4 Æg

150 g. Mel

50 g. Mandelflager

 

Pynt

Flormelis

Fremgangsmåde:

20 stk.

 

Tænd ovnen på 180 grader.

Smelt smør og Hvid chokolade i en skål over et vandbad.

Når smørret og chokoladen er smeltet, tages skålen fra varmen. Sukker og vaniljesukker blandes i. Rør det godt sammen.

Rør æggene i et af gangen med et piskeris. Sørg for at ægget, er rørt godt ud i dejen, inden det næste æg tilsættes. Så det samler sig.

Tilsæt melet til dejen, og rør det godt sammen.

Smør en form med bagepapir i bunden. Formen skal være ca. 22×30 cm.

Hæld blondie dejen i formen, og fordel den jævnt. Drys mandelflagerne oven på dejen.

Bag kagen midt i den forvarme ovn i 20-22min. alt efter hvor klisteret, du kan lide din blondie.

Lad blondien køle helt af, inden den skal spises, og gerne i køleskabet til næste dag.

Inden kagen skal spises, drysses der et tyndt lag flormelis oven på.

Server den som den er, eller med is eller friske bær.

blondie med mandelflager uden flormelis
blondie med mandelflager uden flormelis

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »