Mel, bagepulver og smør smulers sammen med fingerspidserne, til det ligner brødkrummer.
Bland sukker, flormelis og salt i. Hvis du vil have chokolade i, så tilsæt også det nu.
Pisk æg og mælk sammen. Når det er blandet godt sammen tages ca. 2 spsk. Til side, det skal bruges til at pensle sconesne med. Bland nu de tørre og våde ingredienser sammen, til sæt det våde over et par gange. Dejen skal være blød og klister lidt til fingrene, når den er færdig.
Rul dejen ud på et bord drysset med mel, til ca. 2 cm. Tykkelse. Udstik dejen med en rund form 6 cm. i diameter, læg dem på en bageplade, med bagepapir. Saml resten af dejen, uden at arbejde for meget med den. Gentag nu med processen med at rulle ud og ud stik, til du ikke har mere dej. Pensel sconesne med det gemte mælke/ægge blanding.
Bages i 10- 12 min. til de er gylden. Køles af på en bage rist.
Kære jer
Jeg har i dag bagt jeres lækre scones. De smagte himmelsk, men desværre lignede de mere boller end scones. Hvad skal jeg gøre anderledes for at de har samme højde over det hele? Mvh. Julie
Hej Julie.
Dejligt du syntes om mine scones. Jeg tænker du måske har arbejdet formeget med dejen. Den skal kun lige samles, og så rulles ud. Jeg håber du vil give dem et forsøg igen, en anden gang, og at det så lykkes dig 🙂
Venlig hilsen Bagehuset.
Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->Cancel reply
2 kommentarer
Julie pedersen
Kære jer
Jeg har i dag bagt jeres lækre scones. De smagte himmelsk, men desværre lignede de mere boller end scones. Hvad skal jeg gøre anderledes for at de har samme højde over det hele? Mvh. Julie
Signe Merkelsen
Hej Julie.
Dejligt du syntes om mine scones. Jeg tænker du måske har arbejdet formeget med dejen. Den skal kun lige samles, og så rulles ud. Jeg håber du vil give dem et forsøg igen, en anden gang, og at det så lykkes dig 🙂
Venlig hilsen Bagehuset.