chokolade mint trøffel kugler. Disse chokoladetrøffel mint kugler smager helt fantastisk. De er ikke særlig svære at lave, eller tager lang tid. Så når lækkersulten melder sig, så er det bare at komme i gang med at lave disse. Hvis man ikke er så meget er til mint, så kan man godt undvære det, og de vil stadig smage helt fantastisk.

Chokolade mint trøffel kugler

Disse chokoladetrøffel mint kugler smager helt fantastisk. De er ikke særlig svære at lave, eller tager lang tid. Så når lækkersulten melder sig, så er det bare at komme i gang med at lave disse.

Hvis man ikke er så meget er til mint, så kan man godt undvære det, og de vil stadig smage helt fantastisk.

Ingredienser:

 

1 ds. Kondenseretmælk

20 g. Smør

100 g. Mørk chokolade

1 tsk. Pebermynte aroma

 

Pynt

Hakket nødder

Krymmel

Kokos

Fremgangsmåde:

30 stk.

 

Kom kondenseretmælk, smør og mørk chokolade i en gryde, varm det op ved middel varme. Rør i det hele tiden.

Smør og chokolade skal smelte, det skal begynde at tykne, det skal blive som en kage creme.

Tag gryden af varmen, og tilsæt pebermynte aroma, rør det sammen så det er ensartet.

Hæld det over i en skål, som er smurt med en smags neutral olie. Dæk chokoladetrøffelmassen til med husholdning film der ligges helt ned på massen.

Stil chokoladetrøffelmassen i køleskabet til den er helt kold, jeg lader den stå i et par timer, men den kan også stå til næste dag.

Når chokoladetrøffelmassen er kold trilles den til 30 kugler, som vendes rundt i den ønsket pynt. Jeg har brugt chokolade krymmel, og hakket rister hasselnødder.

Opbevar chokoladetrøffel mint kuglerne i en kagebøtte i køleskabet. De kan holde 1-2 uger.

 

Chokolade mint trøffel kugler. Disse chokoladetrøffel mint kugler smager helt fantastisk. De er ikke særlig svære at lave, eller tager lang tid. Så når lækkersulten melder sig, så er det bare at komme i gang med at lave disse. Hvis man ikke er så meget er til mint, så kan man godt undvære det, og de vil stadig smage helt fantastisk.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »