pølsehorn

Pølsehorn

Ingredienser:

1 dl. Lunken vand

25 g. Gær

1 Æg

1 dl. Ymer

75 g. Smør

450 g. Mel

½ tsk. Salt

8 Pølser

Æg til pensling

Evt. drys til toppen

Fremgangsmåde:

16 stk.

Opløs gær i det lunken vand. Ymer og æg blandes med vandet. Mel, salt og smør skåret i tern, blandes med de våde ingredienser. Æld dejen godt sammen. Lad dejen hæve i 30 min. med et klæde over.

Slå dejen ned og del den i 2 lige store stykker. Rul dem ud i en flad cirkel 30 cm i diameter, og del dem hver i 8 trekanter. Læg en halv pølse på hver trekant, i den brede ende, og rul dem sammen. De lægges på en bageplade med bagepapir. Læg den spidse ende ned af. Lad dem efter hæve i 30 min.

Tænd ovnen på 200 grader.

Pensel pølsehornene med et sammen pisket æg. Bages i 18 min.

Køles af på en bagerist. De er gode både varme og kolde.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »