Fremgangsmåde:
1 stk. af 19 boller
Opløs gær i den kolde mælk, når gæret er opløst, røres æggene og akacie honning i.
Tilsæt quinoa, græskarkerner, havregryn og salt, og bland det sammen.
Tilsæt melet og ælt dejen på maskine i 5-7 min. Dejen skal være lidt klisteret.
Skær smørret i tern, og tilsæt det til dejen. Ælt dejen til smørret er blander godt sammen med dejen, og det begynder at slippe siden på skålen.
Lad dejen hæve i 30 min, med et klæde over.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og slå dejen ned. Del dejen i 19 lige store stykker. Tril dem til boller, og lav et pænt mønster på en bageplade, der er beklædt med bagepapir. De skal ligge tæt med ca. 1 cm. i mellem dem, så de hæver sammen, og bliver til brydebrød.
Lad brydebrødet hæve i 2 timer, med et klæde over.
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk et æg sammen, og pensel bollerne.
Bag brydebrødet i 20 min, midt i den forvarmet ovn.
Lad det køle lidt af på en bagerist. Nyd det lunt eller helt kølet af.
Info: Hvis du ælter i hånden, så skal du tilsætte smørret sammen med kernerne.