Fremgangsmåde:
12 stk.
mørdej
Bland mel, flormelis og det kolde smør, som er skåret i tern. Det skal blandes sammen, så det kommer til, at ligne brødkrummer.
Tilsæt ægget til krummerne, og bland det hurtig sammen. Der skal ikke arbejdes for meget med dejen.
Pak dejen ind i film, og læg den i køleskabet i min. 1 time, gerne natten over. Den skal være helt kold, når du skal rulle den ud.
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Rul den kolde dej ud til 4-5 mm. Tykkelse, på et meldrysset bord. Sørg for hele tiden at flytte rundt på dejen, så den ikke sætter sig fast på bordet, eller kagerullen.
Når dejen er rullet ud, stikkes den ud i den form man ønsker. Fordel kagerne på bageplader. Saml den resterende dej, og rul ud på ny, gentag til der ikke er mere dej tilbage.
Bag kagerne i 10 min. til der er gylden.
Lad kagerne køle lidt af, inden marmeladen fordeles, på halvdelen af kagerne. Læg kagerne uden marmelade ovenpå, dem med marmelade. Lad hindbærsnitterne køle helt af, inden der kommes glasur på.
Pynt
Når kagerne er kølet helt af, laves glasuren.
Flormelis og det kogende vand blandes sammen, tilsæt evt. lidt farve til glasuren.
Fordel glasuren på hindbærsnitterne og pynt med krymmel, eller frysetørret hindbær.
De holder sig lækker i et par dage i køleskabet, hvis de lægger i et lag, og er dækket til.