Signe. Godt nytår

Godt nytår

Så sluttet 2020 sikke et år det har været. Vi havde lige et par måneder i starten af år, hvor håb og drømme levet. Så kom nedlukningen, og alt ændret sig.

Her hjemme betød det, at vi var 2 voksne der skulle arbejde hjemme. Datteren som gik i 4. klasse, skulle have hjemme skole. Vores søn som gik på idrætsefterskole, blev sendt hjem, og skulle også have hjemme undervisning. Så for os alle 4 var det en ny og mærkelig hverdag. Vi havde nok alle vores op og nedture, heldigvis kom nedturene ikke på de samme dage, så vi kunne hjælpe hinanden, når det hele virket lidt uoverskueligt. Men det har helt sikkert også gjort, at vi har lært at sætte pris på hinanden og hvad vi har. Heldigvis har vi haven og naturen tæt på, som vi brugte rigtig meget.

For mig betød det også, at der måske blev bagt lidt mere, end jeg normalt ville nå. Det var vist ikke kun her hjemme i Bagehuset, at der blev bagt. Det var som om, at alle begyndte at bage, eller næsten alle. Når man kigget på de sociale medier, så væltet det frem med billeder, af hvad folk havde bagt. For en som mig der selv elsker, at bage var det helt fantastisk. Jeg bliver så meget inspireret af hvad i andre laver. Jeg kunne også se det her på bloggen www.bagehuset.dk at der blev bagt. For der blev kigget på mange af mine opskrifter, og flere tagget også Bagehuset når de havde brugt mine opskrifter, det er så fedt når i gør det, bliv endelig ved med at gøre det.

Hen over forår og sommer blev det hele lidt mere normalt. Vores datter startet i skole igen, dog ikke som normalt og fuldt tid, men hun nød at se sine venner, og komme lidt væk hjemme fra. Hendes skole og lære, har hele vejen igennem været helt fantastiske. Vi voksne begyndte også så småt, at vende tilbage til vores arbejde. For os var det heller ikke som, at komme tilbage til det normale, nye regler og retningsligner spillet ind. Men vi nød også, at kunne være sammen med kollegaer, og komme lidt ud hjemme fra. Den sidste der fik grønt lys for at komme tilbage, var vores søn. Han fik de sidste 6 uger af efterskolelivet med, heldigvis var vejret jo godt, og vi kunne se på billeder, at de unge mennesker nød livet på efterskolen. Hans efterskole klaret også alle de nye regler og retningsligner helt fantastisk, så vi var helt trygge ved at sende ham tilbage.

Sommeren og Efteråret virket næsten normalt. Vi fik holdt alle vores fødselsdage. Holdt sommerferie hjemme i Danmark. Hygget med familie og venner.

Efter sommerferien startet datteren i 5. klasse på næsten normalvis, sønnen startet ny uddannelse, og vi voksne var tilbage på jobs. Selv med alle de nye retningsligner, så syntes vi det gik rigtig godt, og det virket næsten normalt. Desværre blev både min mand og jeg smittet med Covid19 i november. Det betød at vi alle 4 i huset blev sat i isolation. Så mens min mand og jeg, spæret os inde i vores soveværelse, hvor vi lå syge. Så havde børnene resten af huset. De havde hjemmeundervisning, klaret selv mad og alt der nu skal klares hjemme. Det var hårdt for os alle 4 at være hjemme, det var hårdt ikke at kunne kramme sine børn. Heldigvis kunne vi bruge facetime og snakke sammen, uden at være sammen. Heldigvis har vi store børn på 11 år og 17 år, som kan klare det meste selv. Så er der familie og venner der tilbød deres hjælp, med indkøb, mad og bare det at sende en hilsen på telefonen, stort tak til dem. Heldigvis slap vi nok nemt igennem sygdommen, i forhold til andre, men vores kroppe bliver stadig hurtige trætte, men det grå vejr hjælper heller ikke på det.

December har vi brugt på arbejde, vores børn og hygge. Jeg har selvfølgelig fået bagt og lavet snacks, i december, som der høre sig til. Vi har holdt jul med lidt familie, og nytår holdt vi bare os selv her hjemme i Bagehuset.

TAK til jer alle der følger med.

www.bagehuset.dk har der været 168.476 views i 2020, det er jo helt vildt, og jeg kan se der bliver kigget med fra store dele af verden, det er virkelig fedt. Samtidig er der også 108 personer der har valgt at modtage en mail, når der kommer noget nyt på bloggen www.bagehuset.dk. På https://www.instagram.com/bagehuset/ er der 810 personer der vælger at følge med. Her går jeg og planlægger, om der snart skal laves en konkurrence, det har jeg ikke haft før, så det skal da prøves. På https://www.facebook.com/bagehuset er der 574 personer der følger med. Det er så fedt med alle jer der følger med, om det er det ene eller andet sted, så sætter jeg meget pris på det. TAK TAK TAK

Det er lidt fra året i Bagehuset. Her er blevet bagt rigtig meget, lavet nye opskrifter, som er kommet på bloggen www.bagehuset.dk. 2021 bliver forhåbentlig lidt mere lys og festlig, men i kan være sikker på, at der vil blive bagt og kommer nye opskrifter, for jeg kan ikke lade vær. Pas godt på jer selv i 2021, og forsæt med at bage.

Mange bagehilsene

Signe, Bagehuset

2 kommentarer

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »