TAK

Så kort kan jeg vel egentlig sige det. I dag er det 1 ÅR siden jeg åbnede op for www.bagehuset.dk  Det har fra starten været mit ønske, at dele ud af mine opskrifter. Dem som jeg selv får lavet, når jeg tester ting af i køkkenet, men også dem jeg har fra familien, dem som vækker minder hos mig.

Jeg har bagt så længe jeg kan huske, og havde en overgang også drømmen om at blive konditor, men sådan blev det ikke. Men jeg er blevet ved med at bage, og nyder det i stor stil. Jeg har heldigvis en familie der gerne tester, og fortæller hvad de syntes. Det er ikke altid det går godt, men så må jeg jo bare prøve igen.

Ideen til bloggen kom af, at flere spurgte efter opskrifter, når jeg havde bagt, og delt billeder af resultatet. Jeg havde mange overvejelser; om jeg nu kunne finde ud af at lave en blog, og om der var nogen der ville kigge med. Der var kun en måde at finde ud af det –  at gøre det!

Jeg fik hjælp fra kagemanden (min mand) til at få skabt en blog, og han lærte mig lidt om hvordan jeg skulle gøre alt det tekniske. For at have indhold til bloggen, når den skulle starte, blev der i januar 2019 bagt ekstra meget, skrevet opskrifter, og taget fotos til bloggen, så den blev indbydende at kigge på, når jeg var klar til at åbne op for den. Der blev spist en del kage og bagværk i januar, resten af året har vi også spist os igennem. Jeg havde sat mig et mål: 1. februar 2019, skulle bloggen være klar. Den blev klar, og jeg skrev et opslag på min personlige Facebook, at nu havde jeg lavet bloggen www.bagehuset.dk, hvor jeg ville dele opskrifter, og lidt tanker om min bagning. Samtidig blev der også åbnet op for facebook.com/bagehuset og instagram.com/bagehuset/, hvor jeg deler billeder af det jeg bager og informerer, når der er kommet nye opskrifter på bloggen. Nu var det jo bare at vente, og se om der var nogen der ville kigge forbi de forskellige sider. Jeg tænkte, at hvis der på et år havde været 12.000 visninger, så ville det være rigtig fedt.

På det første år der nu er gået, har der været over 76.000 visninger på bloggen fra store dele af verden, 47 personer har tilmeldt sig mail, hvor de får besked når der kommer nyt, 267 personer følger Bagehuset på Facebook og 142 følger Bagehuset på Instagram. Det er da helt vildt! Det her er jo bare min hobbyside, men fedt I er her. Det har været en ”rejse” at lave og følge bloggen vokse. Så igen kan jeg kun sige 1000 tak for at I gider kigge med og bruge opskrifterne. Jeg bliver så glad og stolt, når jeg ser eller hører fra jer der bruger opskrifterne. Jeg håber, I vil forsætte med at kigge med på www.bagehuset.dk , Facebook og Instagram. For jeg tager et år mere.

Bagekram, knus og klem

Signe (bagekonen fra Bagehuset)

www.bagehuset.dk

2 kommentarer

  • Hanne Ishøy Nielsen

    Tillykke med det første år Signe. Jeg fortæller vidt og bredt til min omgangskreds, om min bagende niece og jeg byder også på smagsprøver. Fortsat hyggelig bagning i Bagehuset. Dk. KH Hanne

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »