Nytårs hilsen

Godt nytår og velkommen 2024

Så er et år gået, og et nyt begynder. Her er en lille nytårshilsen, hvor jeg vil fortælle lidt om hvad der er sket/bagt i Bagehuset i 2023.

Når jeg starter et år, så har jeg ikke planlagt, hvor mange opskrifter eller, hvor ofte der skal komme nye opskrifter. Nogle gange bliver jeg inspireret til mange ting, og har tiden til det. Andre gange er der ikke tid til at bage, så ofte som jeg har lyst til, jeg har jo også et helt normalt fuldtidsarbejde der skal passes.

I år lavet jeg en bryllupskage til et helt særligt par. Jeg har altid sagt nej til bryllupskager, for sikke et pres, og store forventninger der er lige til sådan en kage. Men denne kage kunne jeg ikke sige nej til. De søde par ønsket en kage på 4 etager, og den skulle emme af sommer. Da jeg sagde ja til, at lave kagen var jeg dog ikke klar over, at kagen skulle transporteres fra Nordsjælland til Bornholm, hvor brylluppet skulle stå. Så det gave lige et par ekstra bekymringer. Men kagen blev lavet, transporteret, samlet og pyntet på Bornholm. Jeg har aldrig været så stolt af en kage. Heldigvis var brudeparret meget glade for den. Det var den smukkeste dag, med solskin og masser af kærlighed.

Jeg bager ofte til os selv og familie og venner. Men der er to ting, om året der er blevet tradition for at jeg bager til.

 Den ene er til,  https://www.rungstedhorsholmfloorball.dk/ hvor min datter spiller. Når de holder Rungsted cup, så bager jeg Bagehusets fantastiske Chocolate chip cookies, for der er en del der elsker, og forventer de er der. De bliver de solgt i cafeen, sammen med alt det andet bagværk der kommer, så der kan tjenes nogle penge til ungdoms afdelingen.

Så bager vi også i oktober for https://bornetelefonen.dk/  Vi bager en masse forskelligt kage, og så invitere vi venner, familie og bekendte til, at komme og købe kage. Heldigvis kender vi mange der elsker kage, samt at støtte et rigtig godt formål. I år fik vi samlet 5000 kr. ind, og det er vi ret stolte af.

I 2023 har der været 189.308 visninger her på www.bagehuset.dk det er det højeste der har været for et år, mens jeg har haft siden. Jeg bliver så glad når i kigger rundt, og bruger opskrifterne, så det håber jeg i vil blive ved med. I er 185 der har tilmeldt jer, så i får en mail når der er nydt på siden, tak til jer for at følge med.

På Bagehusets Facebook https://www.facebook.com/bagehuset/ side er der 1048 der følger med, også et stort tak til jer.

På instagram https://www.instagram.com/bagehuset/  havde jeg et ønske om at jeg i 2023 ville nå, at få 2500 følger. Det blev overgået og da året sluttet var der 2561, der følger med på instagram, tak til alle dem der allerede følger mig der inde.

Dette er måske bare tal, og skal jeg gå op i hvor mange følger, der er de forskellige steder? Måske ikke, men det er sjover at dele billeder, opskrifter og opslag, når der er nogen der kigger med. Så det håber jeg i vil blive ved med. I skal vide jeg bliver så vildt glad, hver eneste gang jeg ser mine opskrifter bliver brugt, jeg får et like, eller søde kommentere eller spørgsmål.

Hvad der så mål, håb, drømme eller oplevelser for Bagehuset i 2024? Helt ærligt så ved jeg det ikke, så nu må vi se hvad der sker. Men min datter skal have hendes første store fest, og sønnen bliver uddannet som tømmer, så mon ikke jeg kommer til at bage lidt til de anledninger.

Tusind tak for i følger med, det er bare sjover når i er her.

Nytårs hilsen

Signe – Bagehuset

bryllupskage
cookies

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »