nytår

Godt nytår

Så blev det 2023 og et nytår kan begynde.

Her kommer lige en lille nytårs hilsen, samt lidt om hvad der er sket i 2022 i Bagehuset.

Heldigvis blev 2022 året, hvor det hele blev lidt mere normalt igen. Covid fyldte stadig i starten af året, særligt når man som os, har barn der går i skole og til fritids aktiviteter. Det var ugentligt vi fik beskeder om at M. var nærkontakt til nogen der var smittet. Til sidst kunne hun og jeg, da heller ikke gå fri, og vi blev begge smittet, heldigvis blev vi ikke særlig syge. Da foråret kom begyndte det hele at lysne, og Covid fyldte ikke så meget mere.

I foråret gav jeg mig selv et glazekursus, så jeg kunne lære at glaze en kage. Det var et rigtig godt kursus, så nu er jeg ikke helt så bange for det glaze, men jeg øver mig stadig, og det er rigtig sjovt at lege med. Det hyggelige ved kurset var, at flere af dem jeg følger på instagram også var på kursus, og det var super hyggeligt, at møde dem i virkeligheden.

Sommeren bød på flere fester hos familie og venner. Tak for nogle skønne fester, hvor er det dejlig, at kunne mødes på den måde igen.

I oktober havde jeg tilmeldt Bagehuset til, Bag for børnetelefonen. Min datter og jeg bagte sammen en masse kage, efter opskrifter her fra siden. Vi havde inviteret familie og venner til åbent hus, hvor de kunne købe kage og drikke. Vi fik samlet 2895 kr. ind til det gode formål. Tak til alle dem der kom forbi og støttet vores kagesalg. Vi gør det nok igen i år.

Der er selvfølgelig blevet bagt en del i 2022, ellers ville det jo ikke være Bagehuset. Jeg syntes ikke jeg har fået lavet, så mange nye opskrifter som jeg gerne har ville, men det tager tid, og tiden er fløjet afsted. Jeg har ikke tid til at bage hver dag, selv om jeg oplever, at mange tror her altid bliver bagt, og er kage i huset.

I 2022 har jeg også haft 2 samarbejdsaftaler, med firmaer der syntes mit brand, passer godt til deres firma, det er et stort klap på skulderen til mig, som jeg er meget glad for.

I 2022 har der været 177.309 visninger her på www.bagehuset.dk det er det højeste der har været for et år, mens jeg har haft siden. Jeg bliver så glad når i kigger rundt, og bruger opskrifterne, så det håber jeg i vil blive ved med. I er 159 der har tilmeldt jer, så i får en besked når der er nydt på siden, tak til jer for at følge med.

På Bagehusets facebook  side https://www.facebook.com/bagehuset er der 863 der følger med, også et stort tak til jer.

På instagram havde jeg et ønske om at jeg i 2022 ville nå, at få 2000 følger. Det mål nåede jeg ikke helt, jeg er nu oppe på 1955 følger, så mon ikke jeg snart rammer de 2000 følger. Håber i vil hjælpe mig med at nå der til  https://www.instagram.com/bagehuset/ Tak til alle dem der allerede følger mig der inde.

Hvad der så mål, håb og drømme for Bagehuset i 2023? Helt ærligt så ved jeg det ikke, så nu må vi se hvad der sker. Men her skal nok blive bagt.

Tak for i følger med, uden jer ville det ikke være lige så sjovt at have Bagehuset.

Nytårs hilsen

Signe-Bagehuset

 

 

 

2 kommentarer

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »