Kandiseret lime

Ingredienser:

2 øko. Lime

2 dl. Vand

2 dl. Sukker

Fremgangsmåde:

Skær lime i tynde skiver. Kog vand og sukker, når det koger ligges lime skiverne i. skru ned for varmen, så det kun lige koger. Læg låg på og lad det koge i 10 min. Tag gryden fra varmen, og lad det stå i 1 time og trække.

Tænd ovnen på 100 grader. Fordel lime skiverne på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen til tørre i ca. 3 timer. Når de er tørret tages de ud af ovnen og ligges på en bagerist og køler helt af, inden de ligger i et glas med låg.

 

 

OBS:

Smid ikke den sirup ud som limen har ligget i. Men kog den ind til den begynder at blive lidt tyk. Skold en flaske eller et syltetøjsglas. Hæld siruppen på flaske, og stil det i køleskabet. Nu har du en lækker limesirup. Det kan evt. bruges til kage, drinks, på morgenmad, på frugt eller is.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »