Fremgangsmåde:
12 pers.
Tænd ovnen på 175 grader.
Riv marcipanen groft på et rivejern, og kom det i en skål med sukker og smør. Rør det sammen til en blød ensartet masse.
Kom æggene i marcipan massen og rør det godt sammen til det er ensartet.
Kom mel og bagepulver i dejen og rør det sammen.
Kom bagepapir i bunden af en springform på ca. 23 cm i diameter, og smør siderne med lidt smør eller brug en bagespray.
Kom mazarindejen i formen og fordel det jævnt.
Bag mazarinkagen i midten af ovnen i 40 min.
Imens mazarinkagen bages hakkes chokoladen fint, så den er klar når kagen kommer ud af ovnen.
Når mazarinkagen er færdig bagt tages den ud af ovnen.
Mens mazarinkagen er varm drysser den fint hakket chokolade på toppen af kagen, lad chokoladen ligge et par minutter.
Efter et par minutter fordeles den nu smeltet chokoladen i et glat lag på toppen.
Når mazarinkagen har kølet lidt af fjernes springformen, lad kagen køle helt af inden den spises.