Fremgangsmåde:
15 stk.
Mandelbund
Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
Pisk æggehviderne og sukker til en stiv marengs.
Mens marengsen piskes, hakkes mandlerne fint, ikke så fint som mandelmel.
Når marengsen er blevet pisket stiv, vendes de hakket mandler i.
Kom bagepapir på en bageplade.
Kom mandelmarengsen i en sprøjtepose, med en stor tyl. Sprøjt 15 stk. flade mandelbunde på ca. 5 cm i diameter ud på bagepladen. De skal have lidt afstand, da de flyder lidt ud.
Bag mandelbundene i 20 min. midt i ovnen.
Tag pladen ud af ovnen og træk bagepapiret over på en bagerist. Lad dem køle af i 5 min på bagepapiret.
Lad kagerne køle helt af inden de pyntes med gold ganache og bær.
Gold gachean
Hak gold chokoladen og kom den i en skål.
Kom piskefløden i en gryde og giv den et opkog.
Når fløden koger hældes den over gold chokoladen, lad det stå ca. 5 min
Efter de 5 minutter røres der i fløden, så gold chokoladen smelter og det bliver helt ensartet. Når det er smeltet kommes et stykke film på fløden, den skal ligge helt nede på fløden, så der ikke kommer skind på.
Stil den i køleskabet til næste dag, eller minimum 8 timer.
Næste dag piskes fløden til en blød gold ganache, pisk ikke for længe så den bliver grynet, men den skal stadig kunne holde formen.
Kom gold ganachen i en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt det på de helt afkølet kager.
Pynt nu guldmedaljerne med de friske hindbær, og evt. chokolade spåner eller krymmel.
Stil de sprøde guldmedaljer i køleskabet til de skal spises.