fyld til chokolade. Denne Ruby chokoladetrøffel med hindbær smager dejlig frisk. Den kan bruges i fyldte chokolader og i kager.

Flydende Saltkaramel

Denne salt karamel smager bare så godt, at man har lyst til at spise den med ske. Den kan bruges til fyldte chokolader, på is, i kager og alle mulige andre ting.

Ingredienser:

 

160 g. Sukker

20 g. Lys sirup

3 spsk. Vand

¼ tsk. Salt

50 g. smør

½ dl. Piskefløde

Fremgangsmåde:

 

Kom sukker, lys sirup, vand og salt i en tykbundet gryde.

Kog det op ved middelvarme til det når 165 grader, der skal ikke røres i det undervejs, husk dog at holde øje med det.

Når det når de 165 grader tages gryden af varmen, og smør og piskefløde kommes i karamellen. Rær det sammen til det er ensartet.

Hæld det i en skål, og lad det køle ned til til stuetemperatur, inde det kommes i fyldt chokolade eller i en macarons.

Saltkaramellen kan godt laves dagen før og gemmes i køleskabet, men så skal den tages ud inden brug, så den bliver til at arbejde med.

2 kommentarer

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »