Dalgona kaffe er en rigtig lækker iskaffe, som er lækker cremet. Den smager næsten som en dessert. Vi er blevet ret vild med denne form for iskaffe her hjemme, jeg er sikker på at vi kommer til, at drikke rigtig mange af dem om sommeren. Vores søn på 16 år som ikke normalt drikker kaffe, vil altid gerne have et glas Dalgona kaffe når vi laver det.
Ingredienser:
2 spsk. Instant kaffe
2 spsk. Sukker
2 spsk. Kogene vand
3 dl. Mælk
Isterninger
Evt. Lidt hakket chokolade eller kakaopulver til pynt
Fremgangsmåde:
2 pers.
Kom instant kaffe, sukker og kogene vand i en skål, og pisk det med en håndmixer til det bliver til en lys skum. Det tager 3-5 min
Kom isterninger i 2 glad og kom 1½ dl mælk i hver glas.
Kom den pisket kaffeskum i glassene og drys evt lidt chokolade eller kakao på som pynt.
Server Dalgona kaffen med sugerør. Rør rundt i glasset så mælk og kaffeskum bliver blandet.
En kommentar
Pingback: