Frugtsalat Ingredienser: Råcreme1 Æg2 spsk. Sukker2 spsk. Appelsinsaft¼ l. Piskefløde FrugtCa. 1 kg. Blandet frugt70 g. mørk chokolade Fremgangsmåde:4-6 personerRåcreme.Rør æg, sukker og appelsinsaft sammen til en creme over vandbad. Det skal blive tykt. Men må ikke koge. Tag det af varmen, og lad det blive lunken.Pisk fløden til flødeskum, og vend det i den lunken creme. FrugtSkær frugten i mundrette stykker, og bland det i cremen.Hak chokoladen og drys lidt oven på frugtsalaten som pynt, resten serveres ved siden af. Det hele kan godt blandes i frugtsalaten.Brug den frugt du bedst kan lide. Jeg har brugt: 1 banan, 1 appelsin, 1 æble, 1 mango, 2 små pære og 1 håndfuld vindruer.Tip. Det smager også dejlig med hakket hasselnødder. Udskriv eller del opskriften med dine venner:PrintTweet Du vil måske også synes om: