Jordbærmousse

Denne jordbærmousse smager dejlig lækkert af sol og sommer. Jeg bruger den til at sprøjte på kager, der lige trænger til et lille frisk pift.

Ingredienser:

300 g. Jordbær. Friske eller fra frost.

2 spsk. Flormelis

2½ dl. Piskefløde

4 blade husblas

Fremgangsmåde.

Læg husblassen i blød i lidt koldt vand i 10 min.

Kog Jordbærrene møre ved middel varme, sukkeret skal også være smeltet.

Blend jordbærrene med en stavblender, så der ikke er klumper tilbage. Vrid husblassen fri fra vand, og smelt det i de varme jordbær.  Lad det køle af til det er lillefinger varmt.

Pisk fløden til en let skum. Vend 1/3 af flødeskummen i de afkølet jordbær. Når det er vendt sammen, hældes det i resten af flødeskummen, og vender forsigtigt sammen.

Læg film på jordbærmoussen og stil den i køleskabet, i 6 timer eller til næste dag.

Vend forsigtig rundt i jordbærmoussen, med en dejskraber.

Hæld jordbærmoussen i en sprøjtepose, med den ønsket tyl, og sprøjt den på kagen.

Brownie med Jordbærmousse og mangomousse

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »