Mangomousse

Denne mangomousse smager dejlig frisk. Jeg bruger den til at sprøjte på kager, der lige trænger til et lille frisk pift.

Ingredienser:

300 g. Mango frugtkød. Frisk eller fra frost

1 stk. Lime skræl og saft

1 spsk. Flormelis

2½ dl. Piskefløde

3 blade husblas

Fremgangsmåde:

Læg husblassen i blød i lidt koldt vand i 10 min.

Skær mangoen i tern, og put en i en gryde sammen med, limesaft, limeskræl og flormelis. Kog mangoen mør ved middel varme, sukkeret skal også være smeltet.

Blend mangoen med en stavblender, så der ikke er klumper tilbage. Vrid husblassen fri fra vand, og smelt det i den varme mango.  Lad det køle af til det er lillefinger varmt.

Pisk fløden til en let skum. Vend 1/3 af flødeskummen i den afkølet mango. Når det er vendt sammen, hældes det i resten af flødeskummen, og vender forsigtigt sammen.

Læg film på mangomoussen og stil den i køleskabet, i 6 timer eller til næste dag.

Vend forsigtig rundt i mangomoussen, med en dejskraber.

Hæld mangomoussen i en sprøjtepose, med den ønsket tyl, og sprøjt den på kagen.

Brownie med Jordbærmousse og mangomousse

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »