Brownie cookies med salt. Disse brownie cookies med salt mandler smager virkelig meget af chokolade, men det har også været planen. Vi er ret vild med brownie og cookies her hjemme, så er det da oplagt at kombinere det i en kage. Lige som i en brownie så skal chokolade smagen være kraftfuld og kagen blød, det er disse brownie cookies også. Hvis man mere er til en sprød cookies, så kan man bage dem lidt længer, og det bliver de ikke dårligere af. Så er du til chokolade, så er dette lige cookien for dig.mandler.

Brownie cookies med salt mandler

Disse brownie cookies med salt mandler smager virkelig meget af chokolade, men det har også været planen. Vi er ret vild med brownie og cookies her hjemme, så er det da oplagt at kombinere det i en kage. Lige som i en brownie så skal chokolade smagen være kraftfuld og kagen blød, det er disse brownie cookies også. Hvis man mere er til en sprød cookies, så kan man bage dem lidt længer, og det bliver de ikke dårligere af. Så er du til chokolade, så er dette lige cookien for dig.

Ingredienser:

 

150 g. Smør

150 g. Mørk chokolade

1 stk. Æg

250 g. Sukker

200 g. Mel

2 spsk. Kakaopulver

½ tsk. Groft salt

½ tsk. Natron

½ tsk. Bagepulver

75 g. Salt mandler (kan undlades)

Fremgangsmåde:

18-20 stk

 

Tænd ovnen på 170 grader varmluft.

Hak de salte mandler groft.

Bland sukker, mel, kakao, salt, natron og bagepulver i en skål.

Hak den mørke chokolade groft og kom den i en gryde med smørret, og smelt det ved middel varme, husk at rør i det så det ikke brander på. Det skal ikke op og koge.

Når smørret og chokoladen er smeltet piskes/røres ægget ud i det til det er ensartet.

Hæld chokoladesmørret over i de tørre ingredienser og rør det godt sammen. Når det er rørt sammen og ensartet, kommes de hakket mandler i, og det blandes sammen.

Form brownie cookie dejen til kugler på størrelse med en golfbold. Fordel dem på bageplader med bagepapir. Husk der skal være afstand mellem cookie kuglerne, da de flyder ud.

Bag brownie cookies i den forvarmet ovn i 12 min. Når de er bagt så lad dem stå i ca. 5 min på pladen, inden de rykkes hen på en bagerist for at køle helt af.

4 kommentarer

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »