Cookies med peanuts og hvid chokolade Ingredienser:150 g. Smør100 g. Sukker150 g. Brun farin1 Æg300 g. Mel1 tsk. Natron½ tsk. Bagepulver1 tsk. Groft salt100 g. Peanuts, saltet130 g. Hvid chokolade, groft hakket Fremgangsmåde:25 stk.Tænd ovnen på175 grader.Pisk smør, sukker og brun farin til det er lyst og luftig. Tilsæt ægget og pisk det til det er godt blandet.Bland Mel, salt, natron og bagepulver sammen og, rør det i smørblandingen. Rør det sammen, til dejen lige begynder at, hænge sammen.Tilsæt peanuts og den groft hakket hvide chokolade. Det skal kun lige røres sammen, der skal ikke røres for længe i dejen.Form dejen til 25 kugler, på størrelse med en bordtennisbold. Fordel dem på bageplader med bagepapir. Læg dem ikke for tæt da de flyder ud.Bag dem i midten af ovnen i 18-20 min.Lad den køle af på bagepladen i ca. 10 min, inden de lægges på en rist, hvor de køles helt af.Opbevares i en kagedåse eller en plast boks.Info.Find andre opskrifter på cookies her.Ingefær cookiesChokolade cookiesTriple chocolate cookiesJule cookiesBrownie cookies med salt mandler Udskriv eller del opskriften med dine venner:PrintTweet Du vil måske også synes om:
5 kommentarer
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback:
Pingback: