Knækbrød

Ingredienser:

1 dl. Havregryn

1 dl. Sesamfrø

1 dl. Solsikkekerner

1 dl. Græskarkerner

½ dl. Hørfrø

½ dl. Birkes

3½ dl. Hvedemel

1 tsk. Salt

1 tsk. Bagepulver

1 dl. Smags neutral olie

2 dl. Vand

2 tsk. Groft salt til drys (kan undlades)

Fremgangsmåde:

Rør alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Bland olie og vand sammen med de tørre ingredienser.

Del dejen i 2. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke papir, og skær ud i den størrelse du ønsker knækbrødet. Drys med groft salt.

Bag knækbrødet i 15-20 min. Ved 190 grader varmluft.

Lad det køle af, inden du gemmer det i en dåse.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »