Crunchy peanutbutter cups. Crunchy peanutbutter cups er lavet som en snack til madpakken, eller til efter sport, eller når man bare har lyst til noget sprødt og lækkert. Disse bliver brugt som den søde snack i madpakker, og den mørke chokolade gør dem jo næsten sunde ;-) Jeg har alt den tid jeg har lavet madpakker, syntes der skal være noget lækker, og måske lidt usundt i madpakker, for at de ikke bliver for triste. Når der er noget lækkert i madpakken, så kan det for mig, tænkes som et knus eller kys, til dem jeg laver den til. Da min søn gik i skovbørnehave blev vi faktisk opfordret til at der evt. var noget sødt, eller mørk chokolade i deres madpakker, da de bruget meget energi særligt om vinteren. Nu er sønnen i lære som tømmer, og der er der også brug for masser af energi.

Crunchy peanutbutter cups

Crunchy peanutbutter cups er lavet som en snack til madpakken, eller til efter sport, eller når man bare har lyst til noget sprødt og lækkert.

Disse bliver brugt som den søde snack i madpakker, og den mørke chokolade gør dem jo næsten sunde 😉 Jeg har alt den tid jeg har lavet madpakker, syntes der skal være noget lækker, og måske lidt usundt i madpakker, for at de ikke bliver for triste. Når der er noget lækkert i madpakken, så kan det for mig, tænkes som et knus eller kys, til dem jeg laver den til.

Da min søn gik i skovbørnehave blev vi faktisk opfordret til at der evt. var noget sødt, eller mørk chokolade i deres madpakker, da de bruget meget energi særligt om vinteren. Nu er sønnen i lære som tømmer, og der er der også brug for masser af energi.

Ingredienser:

 

175 g. Crunchy peanutbutter

80 g. Honning

En knivspids fint salt

60 g. Rice krispies

150 g. Mørk chokolade. Lyst chokolade kan også bruges

Fremgangsmåde:

12 stk.

 

Kom honning, pesnutbutter og salt i en gryde. Varm det op ved middel varme, til honningen er smeltet, og det er blandet sammen til en ensartet masse. Det skal ikke blive super varmt, bare lige så honningen smelter.

Tag gryden af varmen, og bland Rice krispies rundt i peanutbutter massen.

Fordel den crunchy peanutbutter masse i 12 silikone muffins forme, tryk dem sammen med bagsiden af en ske.

Stil silikoneformene i køleskabet i mens du smelter chokoladen, så sætter de sig lidt.

Smelt chokoladen over vandbad eller i en mikroovn.

Tag silikoneformene ud af køleskabet med de crunchy peanutbutter cups.

Fordel den smeltet chokolade på toppen af alle de crunchy peanutbutter cups, Stil dem tilbage i køleskabet, til de har sat sig helt. Jeg lader dem helst stå i et par timer.

Tryk forsigtigt alle de crunchy peanutbutter cups ud af silikoneformene.

Opbevar dem i et tætsluttende bøtte eller kagedåse i køleskabet, eller i et køligt rum.

 

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »