vandmelon sorbet.Her hjemme er vandmelon forbundet med sol, sommer og hygge i haven. Så jeg blev nød til at prøve at lave en vandmelon sorbet, og den blev helt vild lækker, så nu deler jeg den her med jer, så i også kan få glæde af den.

Vandmelon sorbet

Her hjemme er vandmelon forbundet med sol, sommer og hygge i haven. Så jeg blev nød til at prøve at lave en vandmelon sorbet, og den blev helt vild lækker, så nu deler jeg den her med jer, så i også kan få glæde af den.

Ingredienser:

 

200 g. Sukker

2 dl. Vand

500 g. Vandmelon uden skal

2 spsk. Citronsaft frisk presset

Evt. Lidt mørk hakket chokolade

Fremgangsmåde:

 

4-6 pers.

Kom sukker og vand i en gryde, og kog det til sukkeret er smeltet.

Kom vandmelonen og den frisk presset citronsaft i en blender, og blend det til det er ensartet.

Sig vandmelonen gennem en sigte, så det kun er saften der er tilbage.

Kom den varme sukkerlage i vandmelonsaften og bland det godt sammen.

Stil vandmelonsaften i køleskabet, så det bliver koldt.

Når vandmelonsaften er helt kold kommes den i en ismaskine og den røres til den er fast i konsistensen.

Hvis du kommer hakket chokolade i, så kom den i vandmelonsorbeten lige inden den er færdig rørt.

 Spis vandmelon sorbeten med det sammen, eller kom den i en beholder og stil den i fryseren. Hvis du kommer den i fryseren, så skal den tages ud lidt før du skal bruge den, så den bliver blød og lækker.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »