Rocky road med honeycomb. Rocky Road smager fantastisk og er rigtig hurtig at lave, så kan det jo laves med næsten alt. Efter at have lavet honeycomb, som smager godt som de er, så fik jeg lyst til at lave en rocky road med honeycomb i. Det er der kommet denne opskrift ud af. De smager rigtig lækkert og usundt.

Rocky road med honeycomb

Rocky Road smager fantastisk og er rigtig hurtig at lave, så kan det jo laves med næsten alt. Efter at have lavet honeycomb, som smager godt som de er, så fik jeg lyst til at lave en rocky road med honeycomb i. Det er der kommet denne opskrift ud af. De smager rigtig lækkert og usundt.

Ingredienser:

 

80 g. Mandler

50 g. Skumfiduser, små eller store klippet i stykker

100 g.  Honeycomb

300 g. Mælkechokolade

Fremgangsmåde:

22 stk.

 

Beklæd en form med bagepapir. Formen skal være ca. 27×8 cm. Jeg bruger en rugbrødsform.

Giv mandlerne et opkog og smut dem. Rist de smuttet mandler på en tør pande til de er gyldne. Når mandlerne er ristet hakkes de groft.

Hak honeycomb groft i store stykker.

Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad eller i mikroovn.

Når chokoladen er smeltet blandes mandler, skumfiduser og honeycomb i, Når det er blandet godt sammen, fordeles det i formen.

Stil Rocky Road massen i køleskabet i 3 time eller mere.

Tag den store Rocky Road ud af køleskabet, skær den i 22 stykker.

Hvis de ikke skal spises med det samme, så opbevar dem i en kagedåse, i køleskabet.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »