Poppet quinoabars Jeg syntes selv at disse poppet quinoabars er helt vildt geniale. Det syntes min familie vist også, for de forsvinder hurtigt når jeg har lavet dem.Det er så fedt at lave snacks til madpakkerne selv, og disse er så dejlig nemme, og består kun af 3 ingredienser. Ingredienser: 1 ds. Kondenseret mælk60 g. Kakaopulver225 g. Poppet quinoa Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 130 grader alm. OvnKom den kondenseret mælk og kakaopulver i en skål, bland det sammen til det er ensartet.Når det er blandet sammen kommes de poppet quinoa i og det blandes sammen.Kom quinoamassen på et stykke bagepapir, læg et stykke bagepapir ovenpå, og rul det ud til 1½-2 cm tykkelse.Kom den udrullet poppet quinoaplade over på en bageplade, bag den i 35-40 min midt i ovnen. Den skal være sprød i siderne, men ikke på midten.Lad den køle af på bagepapiret på en bagerist.Når den er næsten helt kølet af, skæres den ud til aflange poppet quinoabars. Jeg syntes det er nemmest, at skære dem ud med en brødkniv med takker.Lad dem køle helt af inden de kommes i en bøtte.Hvis de ikke er helt sprøde, når de er kølet helt af, så kan man komme de poppet guinoabars i en varm ovn i et par min. Links til andre snack bars:Myslibars med honningMyslibars med dadlerMyslibarKrispiesnack Udskriv eller del opskriften med dine venner:PrintTweet Du vil måske også synes om:
Signe Merkelsen 18. august 2022 kl. 16:34 Svar Nej det skal den ikke. Det er kun når du ruller det ud
Signe Merkelsen 4. maj 2023 kl. 15:20 Svar Jeg har aldrig selv prøvet. Så kan desværre ikke svare på det
Danielle Dahl 4. maj 2023 kl. 18:15 Svar Ok.😁 drysser du med qinoa efter du har rullet ud? Min ligner slet ikke din men mere en flad chokoladekage..😅
Signe Merkelsen 4. maj 2023 kl. 18:18 Nej det gør jeg ikke. Jeg blander og ruller ud. Det lyder underligt med din. Det var poppet guinoa du brugte?
Signe Merkelsen 4. maj 2023 kl. 18:30 Jeg har købt mine poppet. Jeg har aldrig selv prøvet at poppe dem. Så måske kan det godt være derfor din er anderledes
9 kommentarer
Mette
Skal den bage med bagepapir oven på?
Signe Merkelsen
Nej det skal den ikke. Det er kun når du ruller det ud
Danielle Dahl
Kan de fryses?
Signe Merkelsen
Jeg har aldrig selv prøvet. Så kan desværre ikke svare på det
Danielle Dahl
Ok.😁 drysser du med qinoa efter du har rullet ud? Min ligner slet ikke din men mere en flad chokoladekage..😅
Signe Merkelsen
Nej det gør jeg ikke. Jeg blander og ruller ud. Det lyder underligt med din. Det var poppet guinoa du brugte?
Danielle Dahl
Det var qinoa som jeg selv poppede – måske er det derfor..
Signe Merkelsen
Jeg har købt mine poppet. Jeg har aldrig selv prøvet at poppe dem. Så måske kan det godt være derfor din er anderledes
Pingback: