Krispiesnack

Disse Krispiesnack smager bare vildt godt. De er lavet som, en snak til madpakkerne, lidt som en myslibar. Men de kan også fungere som, en småkage.

Her hjemme er det, det søde lækker input i madpakkerne, og til den lille lækkersult, som vi tit har når vi kommer hjem om eftermiddagen.

Det jo også bare vildt dejlig at de er nemme at lave. Det tager selvfølgelig lidt tid, fordi de skal have 1 time i ovnen, men der passer de jo bare sig selv.

Selv om man ikke er til peanutbutter, så skal man ikke blive skræmt af det. Det giver en dejlig let smag af peanuts.

Rigtig god fornøjelse med at bage Krispiesnack.

 

Ingredienser:

1 dåse Kondenseret mælk (397g.)

4 spsk. Peanutbutter

100 g. Rice krispies

50 g. Græskarkerner

75 g. Hakket mandler

100 g. Havregryn

Fremgangsmåde:

 

Ca. 30 stk

 

Tænd ovnen på 120 grader.

Rør den kondenseret mælk, og peanutbutter sammen.

Bland alle de andre ingredienser i, og rør det sammen, så det er ensartet blandet.

Rul halvdelen af Krispiesnack massen, ud mellem 2 stykker bagepapir, Det skal være ca. 1½ cm tykt.

Udstik med en rund kageudstikker, eller brug et glas. Du kan også vælge at skære dem ud i firkanter, eller den form og str. du ønsker.

Læg dem på bageplader med bagepapir.

Gentag med resten af Krispiesnack massen, til det hele er brugt op.

Bag den i ovnen i 1 time. De skal være let gyldne, og sprøde.

Lad dine Krispiesnack køle af på en bagerist. Når de er helt kølet af, opbevares de i en kagedåse.

 

En kommentar

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »