Honninghjerter tæt på. Vi er ret vilde med honninghjerter hjemme hos os. Dog glemmer jeg altid at lave en fordej, som skal stå i en måned, eller mere. Så derfor har jeg lavet en opskrift uden fordej, og helt ærligt, så er de blevet helt vildt gode. Så er du til hurtige honninghjerter, der smager helt fantastisk, så skal du bage disse.

Hurtige honninghjerter

Vi er ret vilde med honninghjerter hjemme hos os. Dog glemmer jeg altid at lave en fordej, som skal stå i en måned, eller mere. Så derfor har jeg lavet en opskrift uden fordej, og helt ærligt, så er de blevet helt vildt gode.

Så er du til hurtige honninghjerter, der smager helt fantastisk, så skal du bage disse.

 

Ingredienser:

 

Honninghjerter

250 g. Honning

250 g. Hvedemel

1 tsk. Kanel

1 tsk. Stødt ingefær

1½ tsk. Stødt nellike

2 tsk. Natron

1 stk. Æg

 

Pynt

300 g. Chokolade

Evt. krymmel eller andet

Fremgangsmåde:

 

20 stk.

Honninghjerter

Kom honning, kanel, stødt ingefær og nellike i en gryde og varm det op, så honningen smelter og bliver varm. Det skal ikke koge.

Kom hvedemel, natron og æg i en skål, og hæld den varme honning over. Med en ske røres det sammen til det er ensartet.

Dæk skålen til, og stil den i køleskabet til næste dag.

Dagen efter tændes ovnen på 180 grader normal ovn.

Rul dejen ud på et meldrysset bord. Dejen skal rulles ud til 5 mm. tykkelse.

Med en udstikker stikkes dejen ud, og honninghjerterne lægges på en bageplade med bagepapir. Der skal være afstand mellem honninghjerterne, da de hæver, når de bliver bagt.

Saml resten af dejen og gentag, til der ikke er mere dej tilbage.

Bag en plade af gange i midten af ovnen. Honninghjerterne skal bages i 8 min.

Lad honninghjerterne køle af i et par minutter på bagepapiret, inden de løsnes og køles helt af på en bagerist.

Honninghjerterne skal være helt kolde inde der kommes chokolade på.

Pynt

Hak chokoladen groft, og smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.

Dyp eller brug en bagepensel til at komme chokolade på honninghjerterne.

Hvis du vil have noget pynt på dine honninghjerter, så kom det på mens chokoladen er våd.

Hvis der er noget chokolade tilbage, når du er færdig, så smør det ud på et stykke bagepapir, og lad det størkne, så kan det bruges en anden gang.

Jeg opbevare mine honninghjerter ved stuetemperatur i en kagedåse, med bagepapir mellem hver lag.

honninghjerter udstikkes
Honninghjerter på bageplade
honninghjerter bagte
Honninghjerter

13 kommentarer

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »