De her chokolade peanutbutterbar er helt geniale, hvis jeg selv skal sige det. Så tager de ikke særlig langtid at lave.
Chokolade peanutbutterbar smager sindssygt godt, og hvis man syntes om Snickers, så vil man helt sikkert syntes om disse chokolade peanutbutterbar.
Da vi testet dem her hjemme, var vi alle enig om at de smagte af Snickers. Faktisk syntes min søn, at de var meget bedre end Snickers, sikke et kompliment.
Jeg bruger dem som snack i madpakkerne, eller bare når jeg har lyst til noget lækkert. Faktisk vil de også kunne bruges på et kagebord.
Ingredienser:
200 g. Honning
125 g. Peanutbutter
190 g. Havregryn
½ tsk. fint salt
50 g. Mørk chokolade
Fremgangsmåde:
12-14 stk.
Hak den mørke chokolade groft.
Beklæd en form der er 8×26 cm. med bagepapir, jeg bruger en rugbrødsform.
Put honningen i en gryde, og smelt det. Når det er koger, så lad det koge i ca. 1 min.
Tag gryden af varmen, og rør peanutbutter og salt sammen med honningen. Når det hele er rørt godt sammen, blandes havregrynene i.
Held ca. halvdelen over i formen og tryk det godt sammen, fordel den groft hakket chokolade ud over, kom den sidste halvdel peanut/havregryn massen oven på chokoladen, tryk det let sammen, men ikke for hårdt, for så ryger chokoladen ud i siden.
Stil formen i køleskabet til den er helt kold.
Når det er koldt, skæres det ud i 12-14 stykker. Opbevar chokolade peanutbutterbar i en dåse eller plastbøtte.