gold brownie. Gold chokolade har en smag af karamel, og det fungere rigtig godt i en brownie. Denne gold brownie smager godt som den er, men fungere også rigtig godt som dessert, med is og frisk frugt og bær til. Den kan holde sig flere dage i køleskabet uden den bliver dårligere af det. Den kan også fryses ned, og så lade den tø op i køleskabet.

Gold brownie

Gold chokolade har en smag af karamel, og det fungere rigtig godt i en brownie.

Denne gold brownie smager godt som den er, men fungere også rigtig godt som dessert, med is og frisk frugt og bær til.

Den kan holde sig flere dage i køleskabet uden den bliver dårligere af det. Den kan også fryses ned, og så lade den tø op i køleskabet.

Ingredienser:

 

200 g. Smør

200 g. Gold chokolade, eller amber chokolade

300 g. Sukker

½ tsk. Salt

2 tsk. Vaniljesukker

4 Æg

150 g. Mel

100 g. Hasselnødder, meget gerne af skaldet.

Fremgangsmåde:

16 stk.

 

Tænd ovnen på 180 grader.

Smelt smør og gold chokolade i en skål over et vandbad.

Når smørret og chokoladen er smeltet, tages skålen fra varmen. Sukker, salt og vaniljesukker blandes i. Rør det godt sammen.

Rør æggene i et af gangen med et piskeris. Sørg for at ægget, er rørt godt ud i dejen, inden det næste æg tilsættes.

Tilsæt melet til dejen, og rør det godt sammen.

Kom de hele hasselnødder i dejen, og bland det sammen. Jeg bruger afskallet hasselnødder, da jeg syntes det giver en rigtig god smag. Men man kan sagtens bruge hasselnødder med hinden på.

Smør en form med bagepapir i bunden. Formen skal være ca. 22×30 cm.

Hæld gold brownie dejen i formen, og fordel den jævnt.

Bag kagen midt i den forvarme ovn i 22-25 min. alt efter hvor klisteret, du kan lide din brownie.

Lad brownien køle helt af inden den skal spises, og gerne i køleskabet til næste dag.

Kan du lide opskriften? Du kan også følge bagehuset.dk ->

Translate »